Afbeelding via fotolog.com gustavin77

Afbeelding via fotolog.com gustavin77

Iedereen die een bijdrage levert aan VIPE, in welke vorm dan ook, bieden wij een plaats aan op onze Fan-lijst. Zo kan iedereen zien wie er allemaal zijn of haar steentje bijdraagt, en hoe we met velen dit geweldige initiatief dragen en groter maken. Natuurlijk heb je ook de keuze om anoniem je bijdrage te leveren. Wat jij wilt.

Onze FANS hart– in willekeurige volgorde :

Lavans – Helmond | J.Otttenheijm Webdesign – Helmond | Natuurluk Duursaam | De Loop Weekkrant – Helmond | Villa Roosevelt – Helmond | Stichting Elkerliek Ziekenhuis – Helmond | Nicole Staal (ontwerp logo) | Aldi Schrijft | Rabobank Helmond | Van de Graft Accountants  – Beek en Donk | FV Metselwerken & Klusbedrijf – Helmond | LINQ Advocaten – Roermond | Van Thiel & Van Rooij Notariaat  – Beek en Donk | Groen4Life – Helmond | Your Wish– Helmond