on Flickr by Cheon Fong LiewWij willen zo min mogelijk met geld werken. We willen geen lening aangaan bij een bank of derden. We willen het samen redden, met z’n allen en met alles wat we kunnen delen of missen op het gebied van kennis, kunde en middelen. Dat is ons streven. En dat streven wordt ondersteund door onze fans, gewoon omdat ze dat graag willen doen.

In december 2015 hebben de elevator pitch gewonnen bij 24UUR VONKT. De prijs was het plaatsen van ons initiatief op crowdfunding platform The Dutch Deal. Binnen kort zullen je ons daar kunnen zien én ondersteunen.

In onze maatschappij is geld echter nog zo’n gemeengoed dat ook wij dat nodig hebben. Bijvoorbeeld om de huur van de opslag te betalen, om een stoomapparaat of scanner te kopen en onderhouden, de tijd te vergoeden die nodig is om een pruik te reinigen en modelleren, maar ook om de mensen die werkelijk geen extra euro hebben een pruik van ons te kunnen uitlenen.

Ook het openen en aanhouden van een bankrekening kost geld. De Rabobank Helmond heeft een sponsorbedrag gedoneerd zodat wij de volgende bankrekening als het ware kosteloos hebben kunnen openen: NL40 RABO 0304 7515 10. Uw giften zijn van harte welkom op naam van de Stichting Voor Ieder Persoon Eigen. NB. Stichting VIPE heeft geen ANBI status.

bankrek NL40 RABO 0304 751510

Later zullen we op basis van projecten ook een website openen op het crowdfundingplatform Dream or Donate. Elke keer zullen we aangeven waar we het geld voor nodig hebben en hoeveel we nodig hebben.

Daarnaast zijn we druk met het aanschrijven van diverse fondsen en service clubs. Alle beetjes helpen hart