Op het forum van PIF World maken wij geregeld geweldige events aan om VIPE meer naamsbekendheid te geven en om geld op te halen. Help je ons mee?

EVENTS

Ons nieuwste event is de SUMMER VIPE PICNIC: organiseer een American-style picknick (bring your own food & drinks) met je vrienden en combineer een heerlijk samenzijn met ons goede doel. Ga rond met je Ibiza-hoed en  doneer het opgehaalde geld via ons event op PIF World. Dan zie we hoe we allenaal de teller kunnen laten oplopen. Vergeet ook niet je foto’s van de SUMMER VIPE PICNIC naar ons op te sturen! Zelf geven we natuurlijk het goede voorbeeld door op 21 juni de eerste SUMMER VIPE PICNIC te organiseren voor onze eigen vrijwillgers.

 

PAY IT FORWARD

PIF staat voor “Pay It Forward”, wat “Geef Het Door” betekent. Als fan van VIPE kun je aansluiten bij onze events of, nog beter, zelf een actie starten en hier reuring aan geven.Je kunt VIPE
natuurlijk helpen met het doneren van geld en pruiken, maar ook door meer bekendheid voor VIPE te genereren en zelf acties op te zetten. Op onze pagina op PIF World kun je deze acties een plaats geven. Klik daarvoor op de oranje ronde knop met +-teken en ga naar ‘Actie starten’. Zoals je ziet kun je onze pagina daar ook delen en volgen. Zo kan de hele wereld zien hoe we elkaar helpen en wat voor prachtige acties en geweldige energie dat teweeg brengt. Want iedereen kan en mag VIPE zijn!

Onze aanwezigheid op PIF World is mogelijk gemaakt door één van onze fans. Dank aan Roman van Funeral Products.

Gewoon doneren, omdat je ons doel ondersteunt, kan natuurlijk ook! Via onderstaande groene knop of via ons bankrekeningnummer.

DONEREN

bankrek NL40 RABO 0304 751510

 

 

 

En, we hebben het reiken naar de portemonnee wat cropped-anbi-logo.pnggemakkelijker gemaakt door onze ANBI-status. Hierdoor is het belastingtechnisch interessant om onze stichting op te nemen als uw goede doel.

Ook toen we nog niet op het platform van PIF World aanwezig waren, zijn er mooie events en acties georganiseerd door anderen. Vooral de acties georganiseerd door kinderen vinden we helemaal geweldig! Met de klok mee: bierdopjes ingezameld, oliebollen gebakken en lege flessen verzameld, en blikjes ingezameld. Jullie zijn allemaal, stuk voor stuk, toppers!

kids