Iedereen is, mag en kan VIPE zijn, volgens het gedachtegoed van VIPE. Maar ooit heeft iemand de eerste steen moeten leggen, en in het geval van VIPE zijn dat Peggy en Vivienne geweest.

Jaren terug hebben zij elkaar ontmoet; als betrokken moeders in de ouderraad van een kinderdagverblijf. Later kwamen zij elkaar weer tegen in een netwerk voor vrouwelijke ondernemers. En, sinds 24 juni 2015 zijn zij officieel compagnons als de oprichters en het eerste bestuur van de Stichting Voor Ieder Persoon Eigen (RSIN 8552.99.617). Klik hier voor meer informatie over onze organisatie.

Samenwerkingsprojecten

VIPE weet als geen ander dat je samen verder komt. Om onze visie te kunnen uitdragen, verdiepen en verbreden zijn wij continu op zoek naar verbinding. Zo werken we samen met de dames van Botte Pech (theater) en promoten we events via het platform van PIF World.

Daarnaast werken we ook samen met het onderwijs. Op de Fontys Hogeschool hebben diverse studenten van Applied Sciences projecten voor ons gestart.

Fans

Veel mensen en organisaties hebben ons, pro deo, geholpen om VIPE te brengen waar ze nu staat. Zij zijn onze fans. Wij voelen ons vereerd dat deze fans ook onze missie ondersteunen, gewoon omdat dat goed voelt.