Ontvangen van een pruik, sjaal, of muts

Heb je een pruik nodig, neem dan contact op met ons via aanvragen@vipepruiken.nl of bel/whatsapp met Heidi. Vermeld in de mail a.j.b. het telefoonnummer waarop je bereikbaar bent. In ons Lookbook kun je zelf op zoek naar een pruik van je keuze. I.v.m. de geldende corona-maatregelen kan het zijn dat we de pruik opsturen en we je dus niet persoonlijk kunnen ontvangen in Inloophuis De Cirkel. Naast Heidi kan het ook zijn dat jouw afspraak gemaakt wordt met/door Marij, Linda, Rienus, Patty, Trudy, Vivienne of Peggy.

Het kan zijn dat we de telefoon niet aannemen. Dat komt omdat we dit werk doen naast onze betaalde banen. Gelukkig komt de e-mail altijd aan. Je aanvraag delen we met onze vrijwilligers, en één van hen zal contact met je opnemen. Dat kan dus met een e-mailadres zijn dat niet van VIPE afkomstig is.

Mocht je niet in staat zijn naar Helmond te komen, dan zoeken we naar een passende oplossing. Zo werken we ook samen met steeds meer inloophuizen en soortgelijke initiatieven zoals Hair4Her in Arnhem, Stichting Pruijck in Bussum en Believe in Hair (via Facebook). Neem gerust een kijkje in ons Lookbook.

Voor het aanpassen van een bestaand model verwijzen we u graag naar gespecialiseerde haarwerkers. De kosten van de aanpassing zijn dan voor u zelf uiteraard.

vrijwilligerswerk

Rienus

rienus

Marij

marij

Linda

linda-zw

Heidi

heidi

Patty

patty

Celine (1968 - 2019)

celine

Trudy

trudy

Vivienne

vivienne

Peggy

peggy-portret

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!