Ontvangen van een pruik, sjaal, of muts

Heb je een pruik nodig, neem dan contact op met ons via aanvraag@vipepruiken.nl of bel/whatsapp met Heidi. We zullen je vragen een foto van jezelf te sturen. Met jouw foto in de hand gaan we op zoek in onze voorraad (niet alle pruiken staan in ons Lookbook) . Mocht er een pruik van je gading bij zitten dan maken we een afspraak met je om de pruik bij Inloophuis De Cirkel in Helmond te komen passen. Naast Heidi kan het ook zijn dat jouw afspraak gemaakt wordt met/door Marij, Linda, Rienus, Patty, Vivienne of Peggy.

Mocht je niet in staat zijn naar Helmond te komen, dan zoeken we naar een passende oplossing. Zo werken we ook samen met steeds meer inloophuizen en soortgelijke initiatieven zoals Hair4Her in Arnhem, Stichting Pruijck in Bussum en Believe in Hair (via Facebook). Neem gerust een kijkje in ons Lookbook.

Wij werken allemaal als vrijwilliger voor VIPE. Dat doen we met heel veel liefde en plezier. Het vraagt van ons wel om dagelijks de balans tussen betaald werk, gezin/familie/vrienden, en alles wat we nog meer doen, gezond te houden. Velen van ons hebben zelf te maken met (de naweeën van) ziekte, en weten hoe de energie op een dag enorm kan verschillen van de vorige dag. Heb ons lief 

Rienus

rienus

Marij

marij

Linda

linda-zw

Heidi

heidi

Patty

patty

Celine (1968 - 2019)

celine

Vivienne

vivienne

Peggy

peggy-portret

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!