Ontvangen van een pruik, sjaal, of muts

Heb je een pruik nodig, neem dan contact op met ons via aanvraag@vipepruiken.nl of bel/whatsapp met Heidi. We zullen je vragen een foto van jezelf te sturen. Met jouw foto in de hand gaan we op zoek in onze voorraad (niet alle pruiken staan in ons Lookbook) . Mocht er een pruik van je gading bij zitten dan maken we een afspraak met je om de pruik bij Inloophuis De Cirkel in Helmond te komen passen. Naast Heidi kan het ook zijn dat jouw afspraak gemaakt wordt met/door Marij, Linda, Rienus, Patty, Trudy, Vivienne of Peggy.

Het kan zijn dat we de telefoon niet aannemen. Dat komt omdat we dit werk doen naast onze betaalde banen. Gelukkig komt de e-mail altijd aan en zullen we deze beantwoorden zodra we ‘vrije tijd’ hebben.

Mocht je niet in staat zijn naar Helmond te komen, dan zoeken we naar een passende oplossing. Zo werken we ook samen met steeds meer inloophuizen en soortgelijke initiatieven zoals Hair4Her in Arnhem, Stichting Pruijck in Bussum en Believe in Hair (via Facebook). Neem gerust een kijkje in ons Lookbook.

Voor het aanpassen van een bestaand model verwijzen we u graag naar gespecialiseerde haarwerkers. De kosten van de aanpassing zijn dan voor u zelf uiteraard.

vrijwilligerswerk

Rienus

rienus

Marij

marij

Linda

linda-zw

Heidi

heidi

Patty

patty

Celine (1968 - 2019)

celine

Trudy

trudy

Vivienne

vivienne

Peggy

peggy-portret

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!